Αναζήτηση

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

The Black Sheep

The Blacksheep ή αλλιώς Πάνος Ερμείδης, γεννήθηκε στην Κατερίνη Ιούλιο μήνα του ’65, αλλά δεν το χάρηκε για πολύ. Πολύ μικρός ακόμα, τριών μόλις χρόνων, έφυγε με την οικογένεια του για τον Καναδά, όπου και έμεινε μέχρι την ηλικία των έντεκα, που επέστρεψε ξανά στα πάτρια εδάφη.

Πίσω στην Κατερίνη, το μικρόβιο της μουσικής τον οδήγησε από μόλις την ηλικία των 14 χρόνων, να ασκεί τα καθήκοντα του DJ, σε φιλικά, νεανικά πάρτυ και πολύ γρήγορα και σε επαγγελματικούς χώρους, στα μεγάλα τουριστικά θέρετρα της περιοχής, ως αμειβόμενο πλέον DJ.

Η συνέχεια τον βρίσκει, μεταξύ Κατερίνης – Θεσσαλονίκης – Λονδίνου, DJ κάτω από το ψευδώνυμο D-J Pierro (από τα αρχικά του) σε μεγάλες ντίσκο, όπως η Disco Hippodrome - η μεγαλύτερη ντίσκο του Λονδίνου και άλλες.

Το 1987 ανέλαβε την διεύθυνση στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης, χωρίς όμως να διακόψει παράλληλα τις δραστηριότητες του, ως μουσικός παραγωγός, όταν του δινόταν η ευκαιρία.

Το 1992 δημιούργησε τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΜΗΣ TV, ο οποίος μετά από δύο χρόνια έγινε περιφερειακός στην Κεντρική Μακεδονία. Η θητεία του στον τηλεοπτικό σταθμό του επέτρεψε να ασχοληθεί ενεργά ως παραγωγός – σκηνοθέτης τηλεοπτικών εκπομπών και στην δημιουργία τηλεοπτικών σποτ. Με τον τηλεοπτικό σταθμό να απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου του, δεν έπαψε όμως, ευκαιρίας δοθείσης, να συμμετέχει ατομικά σε εκδηλώσεις ως φιλοξενούμενος – Guest DJ.

Ο ίδιος αυτοαποκαλείται The Blacksheep, νοιώθοντας από μικρό παιδί ακόμα, έντονο το στοιχείο της διαφορετικότητας, που τον έκανε να ξεχωρίσει από πολύ νωρίς τον εαυτό του, από τα υπόλοιπα, τα «κανονικά» μέλη του οικογενειακού και φιλικού του περιβάλλοντος. Με έναυσμα τους στίχους από ένα χιουμοριστικό τραγουδάκι calypso, το Shame and Scandal, «oh..its me....shame and scandal of the family....yes..its me ...I am the blacksheep of the family», πολύ γρήγορα το The Blacksheep έγινε το σήμα κατατεθέν του, εντός και εκτός στούντιο.

Πατέρας τριών παιδιών σήμερα, όταν το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις του, συνεχίζει τα μουσικά ταξίδια μέσα στον χρόνο, με την εκπομπή The Blacksheep and the Time Machine - Α musical journey into time, with songs worth to remember.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μοιράσου το με τον Black Sheep